Rüyada beklemediğin birini görmek

Rüyada beklemediğin birini görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, girişimlerde bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada beklemediğin birini gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada beklenmedik misafir görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekleyen birini görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacı bektaşa gitmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü bekletmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Rüyada kıyafet beğenmemek güzel evlatlar yetiştireceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip beğenmemek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada gelinliği beğenmemek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments