Rüyada bina yaptırdığını görmek

Rüyada bina yaptırdığını görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina yaptırdığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Rüyada bina tırmanmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada taş binalar görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bina merdiveni yıkamak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek aylık gelirinin artacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada binayı yıkılmış görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada binadan inmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments