Rüyada binada olmak

Rüyada binada olmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, planların sarkacağına, imkânlarının azalacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada binada olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada bina çatısı görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina satmak hastalıktan şifa bulmaya, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada bina sallanması görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada binalar görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan indiğini görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina sahibi olmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments