Rüyada bir adamı öpmek

Rüyada bir adamı öpmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Rüyada bir adamı öpmek gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada ölü adamı öpmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamı öpmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir adamın elini öpmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada din adamının elini öpmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments