Rüyada akan suyu görmek

Rüyada akan suyu görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Rüyada akan suyu gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada akan su içinde yürümek çekilen zahmetin çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada temiz akan su görmek huzursuz olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada akan sudan su doldurmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok su akan dere görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada borudan akan su görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sular görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan su şelale görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments