Rüyada bir gözü kör olmak

Rüyada bir gözü kör olmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada gözleri kör görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kör gözlü birini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bir gözü kör insan görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek işlerin rast gideceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments