Rüyada bir gözünü kör görmek

Rüyada bir gözünü kör görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, erken evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir gözünü kör gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada bir gözü kör görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada gözü kör birini görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments