Rüyada bir kızı dövmek

Rüyada bir kızı dövmek huzurun kaçacağına, çok hayırlı şeylere, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada öz kızını dövmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kızını dövmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada annenin kızını dövmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada kızı dövmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı dövmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments