Rüyada bir okul görmek

Rüyada bir okul görmek işlerin günden güne daha da artacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada bir okul gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada istediğin okula gitmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Rüyada okulun tatil olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada okulda tuvalete gitmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada polis okulunda okumak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat okul görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini polis okulunda görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulda kutlama yapmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet eder.

Rüyada okul çantasını kaybetmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments