Rüyada bir silah görmek

Rüyada bir silah görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada bir silah gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada silaha mermi doldurmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin silah doğrulttuğunu görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada silahlı biriyle kavga etmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının silahını almak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, bütçesinin küçüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada silahla insan yaralamak mesleğinde geri plana düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada birine silah atmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments