Rüyada birinden korktuğunu görmek

Rüyada birinden korktuğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, hanenizde bolluk olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada birinden korktuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Rüyada korkmadan yüzmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işarettir.

Rüyada kor ateş görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde korkarak yüzmek belalara denk gelmeyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor alev görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Rüyada korkarak yüzmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments