Rüyada birinden saklandığını görmek

Rüyada birinden saklandığını görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden saklandığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada inşaatta saklanmak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağarada saklanmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Rüyada depremden saklanmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada otların arasına saklanmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ahıra saklanmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiliseye saklanmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına yorulur.

Rüyada mezara saklanmak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasından saklanmak iş öğreneceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments