Rüyada birinden selam almak

Rüyada birinden selam almak huzurun kaçacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden selam almak gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada erkekle selamlaşmak elindeki imkanların artacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen selamı almamak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere selam vermek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, aralarından su sızmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişiden selam almak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada selam vermemek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulur.

Rüyada azraile selam vermek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada selam yollamak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet Akif

Ben 16 yaşındayım , kız kardeşim 15 yaşında . Rüyamda uyuyordum evin dış kapısının açılma sesi ile uyandım . Kardeşim evin kapı eşiğinde gördüm . Kardeşim “abi sen evde mıydın dedi ? ” Sonra kardeşimin odasından bir tane kız çıktı 5-6 saniye bana baktı “selam” dedi. Ben 10 saniye sonra “merhaba” dedim sonra uyandım. Sonra kalktım eve baktım kımse yoktu.