Rüyada birine kemer vermek

Rüyada birine kemer vermek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada birine kemer vermek gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada tokalı kemer görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kemerini başkasına vermek maddi durumunun düzeleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada kopuk kemer görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet eder.

Rüyada köprü kemeri görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak kemer görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemer bağlamak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kemer takmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine delalettir.

Rüyada kemerle adam öldürmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, istediği makama geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments