Rüyada birine kılıç vermek

Rüyada birine kılıç vermek rızkında ve malından olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birine kılıç vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Rüyada beyaz kılıç görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine inanılır.

Rüyada parlak kılıç görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi eser kılıç görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada azrailin kılıcını görmek elindekileri de alıp götüreceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eski kılıç görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hazreti alinin kılıcını görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla yaralanmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments