Rüyada birine kol saati vermek

Rüyada birine kol saati vermek sorunlarının günden güne azalacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaralarına da merhem olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birine kol saati vermek gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada siyah kol saati takmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada metal kol saati görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati bulmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada sarı kol saati görmek dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati istemek işinin başına geçeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kol saati takmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Rüyada iki kolunda saat görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Rüyada kırık kol saat görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments