Rüyada birine yüksekten bakmak

Rüyada birine yüksekten bakmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret eder.

Rüyada birine yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak kazancın katbekat artacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksek binaya bakmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak sevinç ve sürura, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments