Rüyada birini boyu uzun görmek

Rüyada birini boyu uzun görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, imkanlarının artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalettir.

Rüyada birini boyu uzun gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Rüyada çok uzun boylu olmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek insanlardan uzaklaşılacağına, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine yorulur.

Rüyada başkasını uzun boylu görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu birini görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun boylu adam görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini uzun boylu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments