Rüyada birini çok şişman görmek

Rüyada birini çok şişman görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çok şişman gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada şişmanlık görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek çok dikkat çekeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada şişman bacak görmek yaptığı işte sivrileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada şişman yılan görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman sevgili görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Rüyada şişman bir kadın görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kocasını şişman görmek işinde terfi edeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada şişman erkek bebek görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments