Rüyada birini uzanırken görmek

Rüyada birini uzanırken görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada birini uzanırken gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin uzvunu görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada erkeğin uzvunu görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada ayakları uzatmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları uzatmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzanıp yatmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Rüyada başkasının uzvunu görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments