Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada birinin felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada yüz felci geçirmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek rakiplerine büyük fark atacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Rüyada felç geçirdiğini görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felç geçirmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek bilakis malının çoğalacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments