Rüyada birinin gözlerini yeşil görmek

Rüyada birinin gözlerini yeşil görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, işlerin açılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada birinin gözlerini yeşil gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil gözlü bir erkek görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek işlerinin yarım kalacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü kadın görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil iri göz görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments