Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yani babasına benzeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin kendine büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada büyü kelimesi duymak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada hızlı büyüyen bebek görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına rivayet eder.

Rüyada büyüyen çiçek görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada büyümüş erkek çocuğu olduğunu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, zorlukların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada büyü olduğunu görmek allah katında yükseleceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyüyen ağaç görmek canının sıkılacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments