Rüyada birinin kıllarını almak

Rüyada birinin kıllarını almak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kıllarını almak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada namaz kılmayı engellemek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birini namaz kılarken görmek günden güne kazancının artacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşında kıl görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın yüzünde kıl görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada dili kıllı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kıl yediğini görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda kıl temizlemek yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada kıllı erkek göğsü görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments