Rüyada birinin kokladığını görmek

Rüyada birinin kokladığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işarettir.

Rüyada birinin kokladığını gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Rüyada karanfil koklamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nane koklamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül koklamak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, saygınlık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak koklamak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarılmak koklamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki koklamak çok sıkıntılı bir hal alacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parfüm koklamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada karabiber koklamak sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments