Rüyada birinin parmaklarını kesmek

Rüyada birinin parmaklarını kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada parmak kesmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Rüyada yüzük parmağını kesmek saygının ve iletişimin bozulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi parmağını kesmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, yalan söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada parmaklarını kesmek alım gücünün artmasına, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kesmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek işinde çok ilerleyeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments