Rüyada birinin yüzünde yara görmek

Rüyada birinin yüzünde yara görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada yüzü yaralanmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek kazanca kavuşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek hükmünün geçmeyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün yara olduğunu görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments