Rüyada birisi tarafından vurulmak

Rüyada birisi tarafından vurulmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine inanılır.

Rüyada kadın tarafından vurulmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret eder.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada silah tarafından vurulmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işarettir.

Rüyada düşman tarafından vurulmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments