Rüyada biriyle dudak dudağa öpüşmek

Rüyada biriyle dudak dudağa öpüşmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, güçlendikçe güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle dudak dudağa öpüşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada arkadaşla dudaktan öpüşmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dudak kalemi görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada dudağının koptuğunu görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments