Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada birinin senin için kavga ettiğini görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Rüyada ablasıyla kavga ettiğini görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işarettir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek saygınlığının artacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuzeniyle kavga ettiğini görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments