Rüyada biriyle selamlaşmak

Rüyada biriyle selamlaşmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eskileri yâd edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada ölen birinden selam almak arkasından gıybet edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ölüye selam vermek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün selam söylemek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada evliyadan selam almak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada namaz selam vermek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada ölülere selam vermek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa selam vermek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments