Rüyada birşey unuttuğunu görmek

Rüyada birşey unuttuğunu görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, küslerin barışacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşey unuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada şeker ve un görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada un helvası yapmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Rüyada böcekli un görmek evine bereket geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına inanılır.

Rüyada pirinç un görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada değirmen un görmek küskünlüklerin oluşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada un vermek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada un satın aldığını görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı tabir olunur.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments