Rüyada bluz vermek

Rüyada bluz vermek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunlarını bitireceğine, canının ve malının garantide olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bluz vermek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Rüyada bluz hediye almak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada krem rengi bluz giymek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri bluz giymek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek bluz görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz bluz görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada parlak bluz görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bluz giymek düşmana karşı mahcup olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bluz görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments