Rüyada boğaz sıkmak

Rüyada boğaz sıkmak hayatının da düzene gireceğine, eve huzur dolacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sermayenin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Rüyada boğazını sıkmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Rüyada boğazı sıkmak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments