Rüyada büyü yaptıran birini görmek

Rüyada büyü yaptıran birini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, neşesine kavuşacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, tartışmalı durumların sona ereceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Rüyada büyü yaptıran birini gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalet eder.

Rüyada büyü yapan kişi görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada büyü aramak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalettir.

Rüyada büyü yapan kadın görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada akrabanın büyü yaptığını görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada büyülü insan görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü yapan hoca görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments