Rüyada ciğer vermek

Rüyada ciğer vermek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada ciğer vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada ciğer kebap yemek verilen sözlerin yerine getirileceğine, iyi konumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan ciğeri görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana ciğeri görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer yedirmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada kuzu ciğeri görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada ciğer kavurma görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yanlış kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğer pişirip yemek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ciğer yemeği görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments