Rüyada altın zincir görmek

Rüyada altın zincir görmek borcunu ödeyeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, ömrünün uzun olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada boynunda altın zincir görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın zincirin koptuğunu görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna inanılır.

Rüyada altın zincir koptuğunu görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada altın zincir kaybetmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada altın zincir koparmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir taktığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada uzun altın zincir görmek her zaman çok mutlu olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments