Rüyada çizgiler görmek

Rüyada çizgiler görmek ekmek bulamayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizgiler gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah çizgi görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizgili elbise görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada çizgi film karakterleri görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada el çizgisi görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çizgili gömlek giymek zor günler geçirileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çizgi görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments