Rüyada altını ıslatan birini görmek

Rüyada altını ıslatan birini görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yol yordam öğretileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altını ıslatan birini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek dinde tartışmaya, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek günlerini bunun için harcayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ayaklandıracağına işarettir.

Rüyada altını ıslatmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments