Rüyada çok gelin damat görmek

Rüyada çok gelin damat görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, daha çok çalışılacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çok gelin damat gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Rüyada ölü gelin damat görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinle damat görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Rüyada gelin damat görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments