Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bir şeyi istemek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet eder.

Rüyada istediği şeyi görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada birisinden bir şey istemek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölüden bir şey istemek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments