Rüyada çok kumaş görmek

Rüyada çok kumaş görmek ticaretinin genişleyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok kumaş gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Rüyada siyah kumaş almak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, karalar bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdelik kumaş görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada hint kumaşı görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Rüyada şifon kumaş görmek derdin sona ereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık kumaş görmek dünya malının çoğalacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Rüyada kumaş yediğini görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumaş yemek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, küs arkadaşların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumaş pantolon görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments