Rüyada çok nar görmek

Rüyada çok nar görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yanlış yollardan döneceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada çok nar gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada olgun nar görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Rüyada nar suyu sıkmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada nar seçmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yeniden can bulacağına inanılır.

Rüyada toplanmış nar görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi nar yemek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada nar suyu içmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabuklu nar görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Rüyada iki tane nar görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments