Rüyada çok şemsiye görmek

Rüyada çok şemsiye görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, yaralarına da merhem olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayatının düzene gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada çok şemsiye gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kahverengi şemsiye görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz şemsiye görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, yüksek bir makamı olacağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek büyük kayıplara uğrayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye satın almak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada şemsiye hediye etmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments