Rüyada çok sevdiğin kızı görmek

Rüyada çok sevdiğin kızı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada çok sevdiğin kızı gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğin kızla öpüşmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızla birlikte olmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, önünün açık olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments