Rüyada çok tarak görmek

Rüyada çok tarak görmek bir sıkıntıya girmeye, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok tarak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada ölüye tarak vermek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kirli tarak görmek zorluklarla boğuşulacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada kırılmış tarak görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı tarak görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine inanılır.

Rüyada saç tarağı görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarak kırıldığını görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ve tarak görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tarak temizlemek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments