Rüyada çok uzun boylu görmek

Rüyada çok uzun boylu görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, güzel günler yaşanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yenileceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada ölüyü uzun boylu görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Rüyada boy uzun erkek görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada uzun boylu birini görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada başkasını uzun boylu görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada boy uzun görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalettir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek sorunlarının azalacağına, yardım edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments