Rüyada çok yağmur görmek

Rüyada çok yağmur görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada çok yağmur gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Rüyada yağmur yapmak makamından olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur sesini duymak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada yağmurun altında yürümek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yağmurluk giymek isteklerine kulak vereceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek nimet bolluğu yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yamak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağarken görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments