Rüyada çukurda görmek

Rüyada çukurda görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, başarılı bir insan olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada çukurda gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada foseptik çukuru görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu çukura düşmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ayağı çukura girmek daha sonra işlerin açılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada evin içinde çukur görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kan dolu çukur görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini çukur içinde görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukurda ateş görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada çukur eşmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments