Rüyada dev görmek

Rüyada dev görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir makama geleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dev gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Rüyada bir dev görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dev çilek görmek işini en iyi şekilde yapacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dev at görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dev ağaç görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada dev çiçekler görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev akvaryum görmek güzel günler görüleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek huzurlu, mutlu olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza tabir olunur.

Rüyada dev hortum görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments